Nyheter

SUMMERTOUR MED TEAM4Q

Då var det äntligen dags för vår efterlängtade "Summertour"!


För att basketen ska kunna växa i Helsingborg tycker vi att det är viktigt att göra sporten lättillgänglig. Därför kommer vi att under vecka 25-30 (med undantag för v27) att besöka 10 olika områden i Helsingborg där barn i åldern 9-15 år är välkomna att komma och spela basket kostnadsfritt. Ingen föranmälan krävs, ta bara med träningskläder, träningsskor, vattenflaska och ett glatt humör!


Nedan specificerar vi dagar och platser som vi kommer att infinna oss på:


Måndagar kl 9:30-11:30 - Västra Ramlösa skolans idrottshall

Måndagar kl 12:00-14:00 - Rydebäcksskolans idrottshall


Tisdagar kl 9:00-11:00 - Västergårdshallen

Tisdagar kl 12:00-14:00 - På skolgården i Bårslöv


Onsdagar kl 9:00-11:00 - Drottninghögskolans skolgård

Onsdagar kl 12:00-14:00 - Hittarp idrottshall


Torsdagar kl 9:00-11:00 - Bergaliden idrottshall

Torsdagar kl 12:00-14:00 - Toftahallen i Ödåkra


Fredagar kl 9:00-11:00 - Dalhemsskolans skolgård

Fredagar kl 12:00-14:00 - Idrottsoasen bakom Idrottens Hus


Vi ses på basketplanen!! 🏀


För mer info kan ni kontakta oss på: info@team4q.se

Basketproffset Sasa Vural som startat klubb prisas


Basketproffset Saša Vural flyttade hem till Helsingborg för att starta basketklubben Team 4th Quarter. Nu prisas hans initiativ av basketinitiativet Loka Heroes. För att locka fler ungdomar till att spela basket med Team 4th Quarter kommer Loka Heroes-ambassadören och rapparen Ison Glasgow till fredagens träning. Saša Vural har spelat basket hela livet. Som 17-åring fick han möjligheten att spela för Helsingborg i Basketligan vilket ledde till att han också fick prova på en utländsk karriär Tyskland, Turkiet och Cypern. Nu har 28-åringen flyttat hem till igen för att starta Team 4th Quarter.


- Jag brinner för basket och för att hjälpa ungdomar att våga tro på sig själva och uppfylla sina drömmar. Team 4th Quarter är ett sätt för mig att ge tillbaka och kanske hjälpa till att utveckla morgondagens basketstjärnor, säger Saša Vural.


Team 4th Quarter vill att så många barn och ungdomar som möjligt i Rydebäck och närliggande områden ska få prova på basket. Hittills har över 70 barn testat basket i föreningen och ca hälften har börjat spela basket regelbundet. Målet är att dubbla den siffran i år!


- För att nå målet hoppas vi att fler ungdomar från Rydebäcksskolan som ligger intill baskethallen ska komma och prova på basket, men också att kännedomen om föreningen sprider sig utanför Rydebäck, fortsätter Saša.


På fredag 7:e april kommer Loka Heroes-ambassadören och artisten Ison Glasgow (del av Ison & Fille) till Rydebäcksskolan för att hjälpa Saša sprida basketen.


- Jag och Fille träffades när vi spelade basket i samma klubb. Vi brinner för basket och för att fler unga ska få spela. Det är jätteroligt att vara här och träffa Saša och alla grymma ungdomar, säger Ison.

Loka Heroes kommer också stötta Saša med pengar, basketbollar, nya matchställ och marknadsföring för att sprida budskapet om Team 4th Quarter.


- Det är jätteroligt att Basketsverige växer och att det bildas nya klubbar. Vi i Loka Heroes juryn var eniga om att Saša kommer bli en grym förebild för många

ungdomar i Rydebäck. Vi ser mycket fram emot att följa Team 4th Quarter och Saša, säger Fredrik Spendrup, ordförande för Loka Heroes jury och vd för Spendrups Bryggeri.